miercuri, 25 martie 2009

Acum 50 de ani


Schtroumpfii au împlinit 50 de ani! Cum blogul meu e politic, reproduc aici un desen cu tentă electorală (auto-ironică, desigur).

6 comentarii:

Radu Popovici spunea...

Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 50 de ani. Doamne, cat am imbatranit...

Anonim spunea...

Ieri am primit cadou un tricou cu Strumfi! Il port chiar acum cu muuulta placere!

Au trecut deja 50 de ani? Prea putini. Sa speram ca le vor placea si copiilor nostri asa cum ne/au placut si noua.

Eu am invatat italiana urmarind desenele animate cu strumfii pe Italia 1. Italienii le spun : gli puffi. Si au aparut si cuvinte noi: puffare (a strumfi), puffoso (strumfesc)...
Si, ca sa fie confesiunea deplina, cea mai frumoasa poveste de dragoste din viata mea a stat sub semnul strumfilor ("a pufilirii")

La Multi Ani!

Anonim spunea...

moi, je n'aime pas les mois. opozitia asta

Anonim spunea...

@alex

Ala mic e sigur PNL-ist, si cam la fel de albastru precum va fi d-nul Antonescu dupa prezidentiale :)

Anonim spunea...

Il faut toujours voter pour soi. C'est pour ca que je ne fais confiance a aucune personne qui se mele a la politique de notre cher pays. Il n'y a que des schtroumpfs.
Joyeux schtroumfversaire. Je m'en vais schtoumfer.

Unknown spunea...

Expozitie "Doar impreuna Strumpfii sunt puternici!" - expozitie de banda desenata, 20 martie-4 aprilie 2009, la BCU - hol Boteanu, str. Boteanu nr. 1. programul zilnic este intre 10.00 - 18.00.

Expozitia este produsa de Centrul Belgian al Benzii Desenate si este organizata in Bucuresti cu ocazia Zilei Internationale a Francofoniei.

Am fost astazi, dupa ce am mancat la "La Mama", in apropiere. Destul de plicticos, numai postere, textul in franceza, cu traducerea o parte in romana.