luni, 6 aprilie 2009

O veste bună de la FMI

Într-un interviu acordat Le Figaro, directorul general al FMI, Dominique Strauss-Kahn anunță reluarea creșterii mondiale la începutul lui 2010 în Statele Unite. E o veste bună. Puteți citi interviul la http://www.lefigaro.fr/economie/2009/04/05/04001-20090405ARTFIG00139-dsk-la-reprise-viendra-des-etats-unis-debut-2010-.php

4 comentarii:

Anonim spunea...

Buna dimineata domnule profesor ,

Cum comentati faptul ca atunci cand aveti articole de cultura, stiintifice , care tranmit informatii cu caracter educational si care nu s ecaracterizeaza printr-o vulgarizare a mesajului , nimeni nu comenteaza . Sa ne imaginam oare ca nu este nimic de comentat sau ca cititorii de calitate ai blogului dumneavoastra nu vor sa se mai identifice cu diferitii anonimi care isi dau cu parerea raspunzand diferitelor dumneavoastra remarci despre fotbal, ca sa dau un exemplu. Alexandra

Anonim spunea...

O veste buna de la Tribunalul Bucuresti

Asa s-au desfasurat toate examenele de la Stiinte Politice.
Cand am candidat la ph.d la Bucuresti, prin septembrie, (erati in comisie), aveam raspunsul favorabil din SUA. Dar imi lipsea un motiv puternic, o experienta personala convingatoare, sa nu ma mai intorc in Rou. Decizia fusese luata, aveam insa indoieli. Dupa examen, s-au s-au evaporat indoielile.

Va descurcati cu naveta de la BXL sau nu se poate dezlipi scaunul de dvs?! Ati auzit de patronage? Mai scrieti vreun capitol in vreo carte sau va tin in functie conexiunile politice?
Sunt atat de bucuros ca am plecat!


http://www.realitatea.net/examenul-de-admitere-la-doctorat-ase-marketing---septembrie-2008--anulat-in-instanta_489577.html

http://rezistenta.blogspot.com/2009/04/cloaca-coruptilor-de-la-scoala.html

Viq spunea...

Acu', daca e sa fiu rautacios as zice ca are dreptate 100%.

Ca da.
Putem vorbi de o "crestere mondiala in SUA" daca e tot ce-a ramas dupa "rezolvarea problemei", in conditiile in care restul continentelor sunt goale-golute, facand loc acestei cresteri.

Este mai mult decat evident ca cea mai pasnica crestere posibila (sper ca mai e posibila macar) dar foarte putin probabila, ar fi cresterea zero.
Pauza.
O gura de aer.

Cuvantul "dezvoltare" si-a distorsionat sensul strict fiind inteles mai degraba ca "bunastare".

O vreme au fost similare.
Nu mai sunt.

Cred ca cea mai buna alegere ar fi sa se priveasca realitatea in fata. E singura sansa de a dibui o poteca. Unde-o duce, om vedea.

Anonim spunea...

ce nu inteleg eu e ce are ASE-marketing cu FSP??