marți, 7 aprilie 2009

La Realitatea de la 20h.

In aceasta seara, sunt din nou invitat la Realitatea TV.

13 comentarii:

sym spunea...

Probabil că aveți răbdare infinită, să participați la aceste simulacre de discuții de la (i)Realitatea. Vă mărturisesc că încerc să vă urmăresc, dar acest post de televiziune, moderatorul respectiv, formatul imbecil al non-dezbaterii precum și o mare parte din invitații dumnealui imi fac silă.

Nu puteți să obtineți timp la TVR, de ex., și să faceți ceva de calitate?

Cristian Preda spunea...

Nu sunt in situatia de a obtine timp de antena, pt ca nu suntem in campanie. Raspund unor invitatii. Nu mi-e usor, dar nici nu pot refuza asemenea oportunitati.

Anonim spunea...

puteti sa puneti si pe blog link-uri cu interventiile de la realitatea TV ?

Viq spunea...

"Anonimule",

Incearca asta :

http://www.realitatea.net/livetv.html

Cata spunea...

dar de ce nu poti refuza?
sa intelegem ca de fapt e o corvoada? atita vreme cit nu ti-e usor inseamna fie ca nu esti liber, fie ai de platit viitoarea pozitie de europarlamentar. ma gindesc ca in ultima luna, incepind cu fmi(ba ca da, ba ca nu, ba cu efecte ba fara efecte) si trecind prin dezvaluirile post popoviciu (nasol cind cineva a avut grad mai mic)referitoare la lucruri ascunse opiniei publice si continuind cu comnetariile lipsite de bun simt si demnitate umana ale lui mircea, fratele mai mare sau mai mic, chiar nu are nicio importanta (stii tu, referirea la gaozar care bine o spusese frate-sau), a fost inregistrata o insemnata pierdere de viteza nefiind spalata de zbaterea prezidentiala externa. daca mai punem la socoteala suplimentarea trupelor, faza de propunere, in afganistan, acolo unde la 2 zile moare un roman in mod inutil caci viata e suprema valoare pe acest pamint, chiar avem la orizont spectrul dezastrului la viitoarele alegeri. si atunci, te inteleg, trebuie sa fii prevazator.

"regele a murit, traiasca regele!"

Andra spunea...

@Cata
07 aprilie 2009 21:15

Metoda asta bazata pe overload de "zvonuri" si barfe e marca inregistrata Finkelstein. Spune-mi te rog, Finkelstein consiliaza PSD-ul acum?

Anonim spunea...

Dar de ce raspunsurile lui Mircea Basescu ar fi lipsite de bun simt si de demnitate?Ba mie mi se par niste raspunsuri prea blinde fata de aberatiile golanilor de presa gen Ciutacu,Badea,Stan etc.

Anonim spunea...

Domnule Preda,as avea o sugestie,daca nu va suparati:nu mai incercati constructii rationale si logice in dialogul cu personaje gen Olguta Vasilescu pentru ca mneaei e intruchiparea autentica a rautatii,intolerantei si resentimentarismului bolsevic in cautarea acuta a dusmanului de clasa care sa-i justifice frustrarile.

Cata spunea...

@Andra dear,

daca tu consideri potizia lui mircea basescu decenta, cred ca trebuie sa treci iar la cei 7 ani de acasa...i-ai cam sarit pe primii

ps i-ai cu tine, la reciclare, si pe cei care cred ca gaozar sau tiganca imputita reprezinta titluri de glorie.
toata mizeria din societatea romaneasca are explicatii... trist

Anonim spunea...

Cata draga ai gresit blogul. aici nu au succes tacticile tale de "provocare" pe care incerci sa le aplici. de ce nu incerci mai bine sa reiei gramatica limbii romane. poate se lasa cu rezultate neasteptate actiunea. nu stii niciodata

Unknown spunea...

Eu vreau doar sa laud curajul domnului Preda care, de cateva zile, singur contra 3, 4 sau 5 vorbitori coalizati, invitat la Realitatea TV, reuseste sa le faca totusi fata foarte onorabil. Mi se pare ca azi a reusit chiar sa fie in ofensiva.

Andra spunea...

@Cititorul anonim
07 aprilie 2009 23:11
si eu am vrut sa spun asta, dar mi se parea ca sunt subiectiva

poate sunt subiectiva, dar e prima oara cand cineva m-a facut sa rad de unii ca olgutza vasilescu si orban, aceste "eterne victime" ale dictatorului, "monstri sacri" ai propriei lor legende mediatice... :))))
chiar m-am distrat
bietul orban se vedea chiar ca i se face jena pt. ceea ce e nevoit sa spuna... aproape ca mi s-a parut simpatic din cauza asta
devine interesant!

Cristian Preda spunea...

Sunt flatat de aprecieri. Va multumesc. Asemenea semne imi dau curaj. Cred ca un comportament decent si putin umor nu strica nimanui.