sâmbătă, 28 martie 2009

Soarta? Demisia!

"E şi soarta la mijloc" - asta a zis domnul Piţurcă după meciul pierdut cu sârbii. Partida din seara asta a fost penibilă. Când invoci soarta, îţi mărturiseşti, de fapt, neputinţa. Antrenorul naţionalei nu ştie însă să tragă concluzia unei asemenea situaţii. Un antrenor care invocă soarta trebuie să-şi dea demisia. Piţurcă ar trebui, cred eu, să plece la o echipă de nivelul său. El e bun să antreneze cel mult în Divizia naţională. Sunt dezamăgit, întrucât şansele de calificare la turneul final din Africa de sud sunt cvasi-nule.

12 comentarii:

Cristian spunea...

Incerc sa-mi aduc aminte cand a fost ultima data cand am stiut cu un an si ceva inaintea unui Campionat european sau mondial ca nu ne vom califica... Nu reusesc!

Sa incerc oare sa-mi aduc aminte si cand si-a dat ultima oara cineva demisia dupa o asemenea demonstratie de mediocritate? Cand vom admite ca numai atat putem cu asemenea oameni?

Anonim spunea...

Mă mir că nu e Băsescu de vină...
Nu cumva le-a purtat ghinion?
:))))

Verificarea cuvintelor (aleatorie):
funar
:)

Anonim spunea...

Hagi e de vina. Piturca e un geniu. Si nu e dat afara pentru ca si-a pus clauza speciala in contract cu daune mari daca e concediat. Ceea ce confirma ca e un geniu. Ar trebui pus ministru de finante.

Anonim spunea...

atat putem, atat am facut !

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

Mare dezamagire! Pacat...

E masura "potentei" intelectuale si de om de fotbal, de antrenor, a lui Piturca.

Ar fi cazul sa existe putina decenta. OK, a calificat Romania, de 2 ori. Sa fie sanatos! Dar, gata, exista o limita!

Nici de calificare nu mai poate fi vorba acum, cu Piturca selectioner, dar...de alta performanta!

Dincolo de ghinion si arbitri, desi ai nostri s-au luptat de la egal la egal cu sarbii, ba chiar au avut momente foarte bune, e clar ca mintea si (ne)priceperea antrenorului au cantarit enorm aseara.

Cocolosit de federali, de la presedinte la...angajati (precum Prunea), Piturca pare-se ca inca ramane. Din pacate pentru fotbalul romanesc. Nu ne mai incazeste ce a realizat "ieri", nu putem trai din amintiri legate de mandatele lui Piturca!

stefan7777 spunea...

Piturca nu are o viziune, joaca la cacialma sau ce-o iesi...pacalim fotbalul.
Nu este de ajuns ambitia pt a castiga un meci, este nevoie de tactica, de pregatire psihologica.
Decat sa ne facem de ras ca la europene,mai bine privim la TV.
Din pacate piturca ,hagi,lacatus,rednic nu sunt o solutie...mircea lucescu !

p.s. si eu am ramas mirat ca tonomatele nu au scris ca am pierdut meciul din cauza lui Basescu...

Turnofftheglory spunea...

Domnule Preda fotbalul nu merita cele 90 de minute pierdute de dumneavostra.Poate ca asa zisul sport rege e mai bine sa il tratam cu indiferenta o perioada.Sa le vina mintea la cap la milionarii cu piciorul.Daca nu te uiti la meciurile nationalei inseamna ca nu esti patriot?

Cristian Preda spunea...

Un meci de fotbal este una dintre acele putine ocazii in care ma uit la tv.

Anonim spunea...

Subiect de referendum, dupa meciul de ieri: ce alegeti, un nou mandat pentru Basescu si demisia lui Piturca, un mandat pe viata pentru Piturca antrenor si Geoana presedinte, sau Basescu antrenor si Hagi presedinte ? Mi-e teama de rezultat ...

Cristian Preda spunea...

Voiaţi pe cineva care să susţină că Băsescu e de vină pentru că am pierdut meciul cu Serbia? S-a înscris deja Adrian Năstase, care susţine acest lucru pe blogul său. Probabil vor urma şi alţii..

Anonim spunea...

Băsescu să-şi dea demisia că le-a purtat ghinion băieţilor noştri.

Hai Crin Antonescu!

Trăiască fotbalul!

Vivat balonul (e) rotund!

S. spunea...

E drept, am avut si ghinion la meci, dar nici noi nu am jucat fotbal decat jumatate de meci, ceea ce nu a fost destul.
Dar eu as fi vrut sa plece Piturca dupa Euro, acolo unde chiar ne-am facut de ras. Poate chiar am fi avut o sansa sa ne calificam. Asa, deh, soarta, Piturca, Mutu, Stoica, Basescu sau Tadici si uite cum o sa vedem cum fotbaliadorii nostrii or sa se bronzeze pe plajele de prin Creta si Mauritius in loc sa se bronzeze jucand fotbal in Africa de Sud.