joi, 9 aprilie 2009

Un banc

Deşi nici n-a apucat încă să-şi anunţe oficial candidature, Alteţa Sa Radu Duda a născut un banc:
Un ascultător întreabă la Radio Erevan: Ce e mai greu? Ca R. Duda să convingă electoratul monarhist că Margareta poate fi soţie de Preşedinte sau ca Antonescu să convingă electoratul liberal că el e adevăratul monarhist? Răspuns: Nu mai insistaţi, dle. Patriciu!

88 de comentarii:

Unknown spunea...

Du-da, Du-da, Du-da, Du-da presedinte! Du-da, Du-da
insasi asta suna a...banc :-)

Riddick spunea...

Disperarea tovilor atinge accente grotesti, abia acum se dvedeste temeinicia criticilor care subliniau gaunosenia personajului.

Gabriel Preda spunea...

Mie mi se pare ca AS printul Radu este predestinat unor misiuni importante: are o freza impecabila.

Anonim spunea...

Cat de mic poti fi ca om, sa faci un banc despe un candidat - om caruia nu ai ce sa-i reprosezi..???

Raspuns: Atat de mic precum Cristian Preda.

Andrei M.

Anonim spunea...

Adevarat!
Asta este ce defineste Presedintia azi - atat la nivel de Presedinte, cat si conslilieri precum dl. Cristian Preda: caterinca si misto-ul.

Nu sunteti in stare de altceva...

Mircea Dumitrescu

Anonim spunea...

Iata inca un banc:

Radio Erevan intreaba: Ce iti doresti sa fii atunci cand vei fi mare tinere Cristian Preda?

Cristian Preda raspunde: Breloc!


Bogdan Ivancu

Cristian Preda spunea...

Dragi comentatori,
Vă rog să nu vă înfrânaţi imaginaţia! Puteţi spune bancuri, inclusiv dintre cele mai vechi!

Gabriel Preda spunea...

Pentru Anonimii rautaciosi:
De ce nu avem voie sa radem de candidatura AS principele Radu ?
Mie mi s-a parut intotdeauna simpatic personajul, e ca acele personaje din filmele anilor '90, ecranizari dupa Danielle Steel si Sandra Brown, tineri din familii modeste, dar cu o educatie aleasa, care cucereau inimile printeselor sau ale fetelor din familii de mari industriasi ... oricum, mobilizarea de acum, pentru a dilua voturile pentru Traian Basescu, mi se pare exemplara. Pentru efortul comun al adversarilor presedintelui, pentru impecabila lor sincronizare, jos palarie. Imi amintesc acum de celalalt moment cand s-au coalizat impotriva lui Traian Basescu, cand cu 322 + 75% voturi pentru Basescu ...

Anonim spunea...

Eu am 39 ani.

Imi aduc aminte ca atunci cand eram prin clasa a IV-a la scoala, daca vream sa ma razbun pe un coleg, faceam un banc pe seama lui, sperand ca ceilalti colegi vor rade.

Dle Preda...cred ca ati ramas undeva la acel nivel.
Pacat ca oameni ca Dvs. se afla in aproape de un Presedinte, pe un salariu platit de oamenii simpli.

George Roman
Bucuresti

Anonim spunea...

Stimabile
Din pacate pentru cultura dumitale Sandra Brown ii un fenomen comparabil cu cel al telenovelelor...insa a aparut in ani 90...sub aceasta sigla au publicat in jur de 23 de persoane.... daca insistati va dau si sursa exacta... deci pana una alta... Aveti respect pentru competitori si lasati obiceiurile FSN-iste

Gabriel Preda spunea...

E curioasa optiunea celor doi, pentru ca ii dezavantajeaza vadit. Sa ma explic. Odata ajuns presedinte, AS principele Radu va trebui sa accepte sa ii se spuna din nou Domnule Duda sau Domnule presedinte Duda. Pe de alta parte, cu optiunea sa pentru monarhie, dl., Antonescu pierde din vedere ca, daca e uns rege, i se va spune, simplu Crin. MS Crin de Romania. Daca ar sta linistiti, ar ramane fiecare cu apelativul mai avantajos de acum (Radu, respectiv Chucky).

desves spunea...

Domnul Preda,

Nu luati in seama rautatile unor comentatori.
Ei si-au pus atatea sperante in candidatura lui Du-Da iar dumnneavoastra le retezati toate visele aratandu-le cat sunt de ridicoli
Din cauza asta sunt atat de patimasi

Anonim spunea...

Eu sunt suparat pe dl. Duda. Dupa ce ne-a ametit atata cu misiunea casei regale bla bla bla, candideaza la presedintie. Hodoronc tronc.

Anonim spunea...

Dom'le, ce actor mare pierde scena ...

Anonim spunea...

O sa vedeti voi ce o sa va scuture principele Radu, gaunosilor ... va e frica de el, de aia il luati acum peste picior ... atitudinea asta o sa se intoarca impotriva voastra ... eu l-am vazut pe principele Radu in carne si oase, e o persoana foarte distinsa, si un barbat galant, avea dreptate domnul acela care il compara cu un personaj de telenovela, asa este, vai si ce tanar este ...
Ionela Soare, Bucuresti

Cristian Preda spunea...

Anonimilor nervoţi ţin să le spun trei lucruri.
1. Ceea ce am postat e un banc auzit în cursul dimineţii. El evocă o anumită percepţie, cu atât mai interesantă - mi s-a părut mie - cu cât Radu Duda nici n-a apucat încă să-şi anunţe candidatura. Nici presa de astăzi nu e prea blândă.
2. Bancul evocă o situaţie politică interesantă şi anume chestiunea identităţii politice a candidaţilor la prezidenţiale. Unii dintre monarhişti sunt liberali şi Crin Antonescu a apucat să spună că şi el e monarhist. Cum se vor distribui voturile grupului de 8-10% simpatizanţi monarhişti din România? Aceasta e întrebarea aflată în discuţie. Am văzut că şi Radu Câmpeanu a intervenit în acest sens.
3. Cred ca politica poate da naştere şi unor reacţii mai destinse decât ceea ce ne arată ea azi. Dacă putem râde/zâmbi fără a jigni nu e chiar aşa rău!

Anonim spunea...

Domne, eu , sincer , raman mai bine la presedintele - jucator decit la presedintele -actor !
Si asta , Duda , n-are nici chelie si nici macar shuvitza , ca Base ! :)

dimitri spunea...

O dudă vrea să fie preşedinte.
Apropo, tocmai s-au împlinit, pe 6 aprilie, 15 ani de la genocidul din Rwanda, mi-ar plăcea sa văd o însemnare despre acest tragic eveniment.

Anonim spunea...

d-le Preda,

ati fost citat si pe ziare.com :)
impreuna cu articolul despre averea lui TRU, respectiv Monica Macovei, din Cotidianul, va dati seama la ce fel de campanie trebuie sa va asteptati.

Iar bancul este excelent; ce struto-camila d-le, ce struto-camila! :)))

Anonim spunea...

Sunt surprins de comentariile "fluviu" pe care le-a putut starnii un banc. Uite, pana cand si eu ma las dus de val in acest sens.
1.Imi este tot mai clar faptul ca multi contemporani romani aproape ca si-au pierdut simtul umorului.
2.Comunistii au indepartat monarhia din Romania si urmasii lor sub o alta, oarecare, vremelnica titulatura incearca sa o discrediteze definitiv.
3.Nu Cristian Preda face "caterinca si misto-ul", badjocura vine din alta directie.
A.Constantinescu

Anonim spunea...

Ion Diaconescu (PNTCD): Mi se pare neserioasa toata chestiunea

Seniorul taranist, Ion Diaconescu, a catalogat drept "neserioasa" intentia Principelui Radu de a candida la alegerile prezidentiale, in ciuda sustinerii traditionale a PNTCD pentru reintroducerea monarhiei, comentand ca actuala "scena politica este ocupata de multi intrusi".

"Toata situatia actuala cu Duda - candidat, intai la tron si acum la Presedintie, mi se pare neserioasa. Eu n-o consider o chestiune conforma traditiei, adica pe domnul Duda l-am scos pe scena in aceasta calitate de print consort , ca acum el sa candideze taman invers, pentru un presedinte de republica, de asta mi se pare neserioasa toata chestiunea. Nu mi se pare o solutie de luat in consideratie", a declarat Diaconescu pentru Newsin.

Andra spunea...

Petre Tutea: "La comunişti, dacă nu eşti cu ei – sau nu mai eşti cu ei – înseamnă că eşti le­gionar.
De ce acest «sindrom le­gio­nar» la bolşevici mă întrebaţi?

Fiindcă legionarii sunt singurii români care n-au avut în dicţionar la litera G cuvântul «glumă» şi, când îi prindeau pe comunişti, era vai de cozonacul lor. Dar, de fapt, nici comuniştii nu ştiu de glumă; ăsta-i punctul lor comun cu legionarii."

manoliu spunea...

Esti mic copil. Vine BASESCU CU REFERENDUM PENTRU MONARHIE sa o sustinem toti romani financiar pentru a ramane in politica romaneasca.
Daca pierde alegerile BASESCU se duce direct la puscarie nu se mai plimba ca ILICI ori Constantinescu.

admin spunea...

Cristian Preda, aparent om cu capul pe umeri
Gabriel, - fratele ? - care il sustine ...

si amandoi pareau Oameni.

Cristinel baiatule, de ce nu ai tu coloana vertebrala si sa lasi naibii salariul obtinut consiliind un nemernic ?

De ce nu ne vorbesti tu despre toata avalansa de diversiuni comandatate de tatucul basescu ? Or ai frica ca ramai fara foloasele materiale ?

Si uite asa, cu alde Preda, omul nostru basesc isi face de cap fara probleme.

Mai bine ocupati-va de Basarabia, de bancuri rasuflate nu are nimeni nevoie.

manoliu spunea...

Da Monarhia trebuie pusa in fruntea natiuni sa mai care cu trenurile aur in occident asa cum au facut pana in 1947.
Da sa mai vina o dictatura regala inca o data.
Tradatori de neam si tara sunt si basescu si regele mihai. primul ne-a vandut la FMI, la evreii de pretutindeni, dupa ce a participat la jefuirea romaniei, iar al doilea pentru a negocia el cu rusi si pentru ca rusi sa treaca prin romania l-a arestat si condamnat la moarte pe Antonescu.
Antonescu a intors armele impotriva germaniei si a arestat toti soldati germani din romania, rudele regelui Mihai si a spus ALIATILOR CA RUSI PRIN ROMANIA NU TREC. Rege miahi a adus rusii si evreii BRUCAN, NEWLANDER ROMANA, tatal lui PETRE ROMAN SI ALTI la putere in romania si la ucis pe antonescu sa poata pleca el cu 27 de garnituri de tren incarcate cu aur, bijuterii, tablouri si mobila.
Ce a adus Ion Iliescu si REGELE MIHAI IN ROMANIA DUPA LOVITURA DE STAT, ARMA EVREIASCA PENTRU VINDEREA SI DISTRUGEREA ROMANIEI: PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA SI DISPONIBILIZAREA.
SOLUTIA PENTRU ROMANIA ESTE NATIONALIZAREA RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI, INDUSTRIE SI ECONOMIE CONTROLATE DE STAT NU DE MAFIOTI, ESCROCI SI BANDITI, GEN UDREA, VIDEANU, NASTASE, BASESCU SI ALTI CARE FURA TOT SI RADE TOT.

Anonim spunea...

http://www.curaj.net/?p=1820

Domnule "energielibera-freeenergy" sau mai precis "Valentin MANOLIU fost salariat al MAE", nu cumva dumneavoastra semnati si articolul pe care-l gasesc la adresa de web de mai sus?
Cine e oare domnule "mic copil"?

A.Constantinescu

Anonim spunea...

Daca Simeon al II-lea al Bulgariei a fost Prim-Ministru (2001-2005), de ce nu ar indrazni si Radu Duda o treapta mai sus: Presedinte al unei Republici - fie si Romania...

sym spunea...

Simpatic bancul!

Dar mai degrabă mi se pare că R. Duda are legături trainice cu zona Iliescu/PSD, decât Patriciu.

Cristian Preda spunea...

Pentru Mapx: voi vorbi despre Basarabia diseara la TVR1, de la 21h10.
Pentru anonimul care face trimitere la Simeon al II-lea: există două diferenţe faţă de Radu Duda. Prima: Simeon este os domnesc. A doua: el a avut drept sprijin un partid.

Anonim spunea...

Nici un candidat din cel putin ultimii 12 ani nu m-a facut sa ies la vot. Anul acesta am sa merg. Pentru ca vreau ALTCEVA. Il voi vota pe Radu Duda. Cu restul am avut timpul si ocaziile nenumarate sa ma lamuresc. Vreau ALTCEVA. Si ALTFEL.

manoliu spunea...

Eu stiu ca cei de la CURAJ.net sunt mai curajosi si nu ANONIMI.

Anonim spunea...

duda si cu crin. ia salata neamule. ca tot e la moda sa fii greeeeeen

Andra spunea...

Va recomand: o DUDA pentru sportul rege

Bleen: Duda la naţională!
http://bleen.ro/2009/04/duda-la-nationala/comment-page-1/#comment-10555

Anonim spunea...

Pentru domnul de peste 56 de ani "Valentin MANOLIU fost salariat al MAE"
----------------------------------
In acceptiunea mea curajul nu e similar cu inteligenta. Faptul ca nu reusiti sa observati cum ca mi-am semnat comentariile e problema dvs.
Libertatea pe care o aveti in a improsca cu noroi si afirmatii pe care le-ati invatat pe la Stefan Gheorghiu nu v-o contesta nimeni. Pacat este doar faptul ca va irita umorul. Studii serioase denota insa faptul ca lipsa simtului umorului este datorata in mare masura lipsei inteligentei. Aici nu pot decat sa-i dau dreptate Andrei si sa-mi ridic palaria in memoria celui care a fost PETRE TUTEA.
Uite asa, ca sa va mai "descretesc creierul":
Un ascultator intreaba:
-Ce poate sa faca un cetatean de 75 ani pentru a redeveni viril, puternic si iubit de cei din jur......
Radio ,,Erevan''raspunde:
-Nu se mai poate face nimic, Tovarase Hrusciov....

A.Constantinescu

Anonim spunea...

Este absolut jenant sa faci bancuri despre un om care inca nu si-a transmis nici programul macar...denota disperarea portocaliilor gen preda )scris cu litere mici) vis a vis de posibilitatea plecarii marelui ZEUS de la cotroceni...auzi domn' preda da de noua dinastie Basescu ce parere ai amice?

Anonim spunea...

Dle Preda nu imi vine sa cred cat de naiv si pe dinafara sunteti cand va bucurati ca Radu Duda nu are un partid in spate..
Memoria nu va ajuta desi Sorin Oprescu e inca primar.
Mai mult, nu vedeti nici la 5 metri in fata, ce sa mai spunem de ceva viziune...
Mai sunt multe saptamani in care Radu Duda poate capta sustinere masiva.
Nu in ultimul rand - candidatura lui Radu Duda va castiga teren tocmai fiindca va atrage masele care pana acum au stat pe tusa;
Nici din ultima campanie din US nu ati intele prea multe...

Vio spunea...

V-ati luat liber astazi d-le Preda?
Sau cu asta se ocupa consilierii prezidentiali? Posteaza bancuri pe bloguri si asteapta reactiile cititorilor.

Anonim spunea...

Nu stiu cum vor percepe romanii candidatura lui Radu Duda, dar 2 lucruri sunt clare:
1. Este evident ca am gresit cand am votat cu dl. Traian Basescu
2. Este evident ca tot mai multi romani s-au saturat de actualul Presedinte

Anonim spunea...

Dle Cristian Preda daca tineti la glume serioase, iata una concreta:
Fac pariu pe ce doriti Dvs. ca un alt candidat - probabil Crin A. sau Radu D. - ca castiga alegerile si nu Traian Basescu.
Si dvs veti disparea rapid...
Aveti curaj?

Anonim spunea...

Oooops...
Dl. Cristian Preda (si seful dansului) are o problema: se pare ca desi este foarte proaspata stirea privind candidatura lui Radu Duda, acesta castiga rapid sustinatori.

Unele sondaje publice pe net il posteaza pe Traian Basescu din start sub Radu Duda...

Mai sa fie...

manoliu spunea...

CLASA PULITICA NU AU BANI PENTRU ROMANI, DAR AU BANI PENTRU P.U.T.I.C.A. DUDA SI BABA MARGARETA.
MICUL MUC DUDA ARE 49 DE ANI SI BABA MARGARETA 61 DE ANI SI VOR SA-I VOTAM SI SA LE DAM BANI SA SE DISTREZE LA LONDRA SI PARIS.În perioada 2002-2206, Radu Duda, sotul Margaretei, fiica ex-regelui Mihai I, a fost platit din bugetul Statului Român cu suma de 23,5 miliarde de lei, ca reprezentant special al Guvernului României pe probleme de integrare. Pentru aceasta suma uriasa domnul Radu Duda nu a raportat nimanui cum a integrat el România în Uniunea Europeana si nici nu a prezentat documente care sa justifice modul de cheltuire a celor 23,5 miliarde de lei. De asemenea, ramîne sa se verifice daca Radu Duda a platit impozitele si contributiile legale la bugetul Statului Român. Sesizînd aceasta risipa uriasa din banii publici, parlamentarii PRM au initiat, la începutul anului 2005, o propunere legislativa vizînd stoparea finantarii din bugetul Statului cu cîteva miliarde de lei pe an a lui Radu Duda, iar sumele respective sa fie utilizate pentru ajutorarea sinistratilor. Parlamentarii PNL, PD, PC si UDMR au respins propunerea legislativa si au considerat ca, în locul sinistratilor de dupa inundatii, sa fie finantat în continuare ginerele ex-regelui Mihai I. Sfidîndu-i pe contribuabilii români, Guvernul Tariceanu, prin Hotarîrea nr. 33/17 ianuarie 2007, a aprobat pentru acest an suma de 720.000 lei (RON), adica, 7,2 miliarde de lei (RON) pentru acelasi Radu Duda.

Anonim spunea...

Eu nu sunt un fan al politicii dar as vrea sa va spun asa: l-am vazut pe Radu Duda de vreo 3 sau 4 ori vorbind. Diferenta intre Radu Duda si Traian Basescu mi se pare cam asa, de 100 ani lumina.
Sincer, eu cred ca daca as fi un oficial de stat din alta tara si l-as intalni pe dl. Basescu prima oara, impresia mea ar fi ca dl. Basescu este soferul lui Radu Duda, si ca acesta din urma trebuie sa fie Presedintele tarii...

adrian spunea...

Eu nu glumesca asa ca spun urmatoarele:
Trebuia,la fel cum au fost ingropate si alte relicve istorice glorioase: PSD, PNTCD si chiar si PNL, sa fie ingropata si monarhia si... Duda si-a asumat sarcina.

Ce-i trist, este ca toate acestea spre exultarea comunistilor, securistilor si turnatorilor, au fost ingropate rusinos pentru ele.

Anonim spunea...

Bancul zilei: Legitima aparare intelectuala

Un barbat e adus in fatza judecatorului pentru ca a omorat-o pe sotia lui.
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul sa nu va condamne la inchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cat de cat plauzibile care sa va poate reduce pedeapsa.

- Domnule judecator, sotia mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon.
- Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveti argumente cu adevarat plauzibile.
- Pai sa va povestesc. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuieste o familie de pitici. Parintii au 1 metru si copii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 cm .

- In ziua respectiva i-am spus sotiei:
- E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici!
-Da, raspunde sotia sunt o adevarata specie de pirinei.
- Pigmei ai vrut sa spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele si de la care se alege cu pistrui.
- Aia se numeste pigment.
- Ma lasi? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- Ala se numeste pergament.
- Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris.

- Domnule judecator, va inchipuiti ca mi-am inghitit cuvantul „fragment“ ca sa nu mai continui discutia asta aberanta. M-am asezat pe fotoliu si am luat
un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea langa mine cu o carte in mana si imi spune:
- Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte , daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste Veranda de la Pompadur.

Iau carte in mana si ii spun “Draga mea, asta e o carte in limba franceza Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele in romana” .
- Asta e buna draga, imi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate !!
- Ala nu se numeste vector, se numeste lector.
- Esti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- Ala a fost Hector si era troian.
- Hector e unitate de masura a suprafatei blegule.
- Ala e hectar draga mea.

- Ma uimesti cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor.
- Ala se numeste nectar spun eu oftand din adancul sufletului.
- Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo.
- Nu se spune duo se spune duet.

- Ma scoti din sarite, cum dracu de esti asa de incuiat? Duet e cand doi barbati se bat cu sabiile
- Ala se numeste duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul.
- Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simtit ca mi se face negru in fata ochilor si nu m-am mai putut stapani si am aruncat-o pe geam.


Liniste in sala… judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic si spune:
- Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector.

Andi spunea...

Mai preda
Tu esti un banc prost

Ai fost lingau la Ceausescu,
Sfetnic la Constantinescu
Esti sluga la Basescu

Anonim spunea...

Domnule Preda

sa nu spuneti ca si bancul meu e vechi.....

Anonim spunea...

:)
:)
Asta de mai sus cu soferul mi-a placut!
Cat se poate de adevarat!
Am ras tare si din pacate e de rasu-plansu.

manoliu spunea...

PETRE TUTEA?
PETRE TUTEA prin scrierile sale de erveu, l-a facut pe CEAUSESCU SI MOSCOVA SA DISTRUGA SATELE ROMANESTI SI SA FACA GHETOURI.
PETRE TUTEA DOREA SA FACA DIN ROMANIA UN STAT AGRAR, ADICA UN STAT IN CARE AGRICULTURA SA DEVINA PUTEREA ECONOMICA SUPREMA.
Viata si cum suntem furati, jefuiti si exterminati nu este o gluma.
PRIVITI CE SE INTAMPLA IN R.Moldova tineri romani sunt omorati si arestati. Si dumneata vorbesti de gluma.Poate de o incercare, de a face o gluma a acestui consilier care ar face bine sa nu ne mai otraveasca cu desteptaciunea lor, de DOI LEI INTR-O TARA DE DOI LEI, vorba PROSTANACULUI.
Un lucru este clar romanul nu mai poate fi pacalit cu glume si un mic si o chifla.
Tinere doresc sa-ti spun ca nu am facut nici o scoala de partid si nici membru de partid nu am fost.
Am fost in 1989 in toate punctele fierbinti din bucuresti(toate MINERIADELE) si am fost rugat insistent sa devin REVOLUTIONAR, dar eu am vazut oameni care mureau langa mine impuscati in cap in fata facultati de geologie din PIATA UNIVERSTITATI IN 21 DECEMBRIE 1989.
Am urmarit trupele UM 0110 ANTIKAGBA in bucuresti in noaptea de 22-23 decembrie care erau insotite de SERGIU NICOLAESCU si am vazut unde au trAs focuri de arma si ce cladiri au distrus. EU AM VAZUT LOVITURA DE STAT SI UNDE AM AJUNS DUPA, LA SOBOLANIADA.
Da am lucrat unde am lucrat, dar in constructii, ne ocupam de repararea cladirilor care se iNchiriau misiunilor DIPLOMATICE straine acreditate in romania, dar asta nu are legatura cu jaful national si faptul ca am vazut destule sa pot face o apreciere a faptelor.
Pot sa-l asigur pe acest consilier ca BASESCU PICA, deoarece a tradat romani care au votat cu BASESCU impotriva PDSR-PSD.
BASESCU IN LOC SA-I LASE PE MANA ROMANILOR care i-au atacat cu pistoale, rangi si altele, asa cum au facut si membri PDSR-PSD in comuna VOLUNTARI. SI mai ales SA SE UCIDA INTRE EI IN WC-urile RESTAURANTELOR CA MASONII CU CUTITELE, I-A BAGAT IN CASA SI LE-A DAT DIN BANI POPORULUI ROMAN.
Eu incerc sa prezint lucruri reale,nu glume sau povesti.
Daca deranjez anumite persoane, imi pare rau.
Pe mine personal cand intru pe un forum urmaresc ce scriu persoanele de pe forum, dar nu atac pe nimeni si nu urmaresc persoana care scrie.
Fiecare are o parere proprie pe care o exprima in scris si sunt de acord cu acest lucru.
Acum toti romani se pricep la politica si la fotbal, eu am un hobi in plus imi place stiinta.
In rest numai de bine.

Cristian Preda spunea...

Pe Hotnews, o declaraţie a lui Bogdan Olteanu indică faptul că Dinu Patriciu se gândea de multă rveme la o asemenea candidatură.

Anonim spunea...

FELICITARI !!!

O simpla gluma, un grup de comentatori anonimi, altul de comunisti inflacarati, cate un nebun antisemit("energielibera-freeenergy" sau mai precis "Valentin MANOLIU fost salariat al MAE"), cativa curiosi,3-4 doar ce inteleg realitatea si cam la asta se rezuma in linii mari si societatea noastra.

Faceti-ma sa inteleg si eu... e vorba de cetateanul Radu Duda de profesie actor, sau Principele Radu de Romania? Vrea cineva sa ma convinga azi 09.04.2009 ca monarhia e similara republicii?

Ascult acum discursul Principelui Radu. Din cate inteleg eu din discursul altetei sale suntem acum la marginea prapastiei, ce zic eu, deja anarhia e la ea acasa, ni se neaga existenta functionala a institutiilor statului... aaa... a aparut tema cu cercul (inchiderea cercului mai deunazi afirmata de un "fost de la secrete"). Asta era ... binele national.
"Academia, Armata, Biserica si Casa Regala"... am gasit si grupul de votanti.

Dumnezeule, suntem republica sau monarhie?
Acum incep sa inteleg e vremea independentilor.
Este un discurs ce alatura adevarul de minciuna, patriotismul de vechile manipulari bolsevice.

Sunt stupefiat. Asta da banc!

Da Cristian Preda, ai postat in spatele unei banale glume, un adevarat banc.

FELICITARI !!!

A.Constantinescu

manoliu spunea...

Acum 10 minute in urma acest DUDA CRITICA GUVERNARILE PRECEDENTE, dar cand era consilierul lui NASTASE SI TARICEASNU NU ERAU GUVERNARI TICALOASE SI PRIMEA ZECI DE MILIARDE DE LEI CAND ROMANII NU PRIMEAU SALARIU SI ERAU SOMERI PE STRADA?
Telul suprem este recunoasterea CASEI REGALE, in rest vopsea de ou.

Anonim spunea...

Anonimule,

Monarhia aia de care pomenesti se macina si imbatraneste zi dupa zi.... iar profitorul de cetatean roman (tipic lingaului de profesie) care a intrat pe usa din fata in interiorul familiei monarhice, nu face decat sa puie umarul la faramitzarea finala a acestei monarhii..... Vinovat este Mihai ca i'a permis prea multe, Dudica este doar un produs nascut in vremurile acide ale colectivizarii fortate si trait la bloc unde batea mingea cu copiii din cartierul Cantemir din Iasi....
Si ca orice produs tipic al societatii comuniste , nu poate, ca si aschia , cadea prea departe de trunchi.... ori trunchiul asta solid comunist poti sa'l definesti bine de tot cu nume sonore din perioada comunista devenite multimilionare in ultimii 20 ani..... patriciu , vantu, felix....etc.etc....

manoliu spunea...

Catre A.Constantinescu
DACa asta este parerea ta, atunci TU ESTI un evreu ofticos si nu sti decat sa jignesti, sa furi si sa ucizi.
Asta da treaba isteata. A jigni este o treba grea, nu trebuie decat sa stai la coada vaci. Atata poti, atata stiiiiii...
Asta este educatia evreiasca sa jigneasca, cand nu-i convine ceva.
Nu imi este rusine si am un nume si nu ma dau ANONIM.
Mai era acum cateva zile unul 1...2 si infinit, dar s-a dovedit a fi la ANI LUMINA DE ROMANIA.
Acum nu poti sa dormi de grija mea si de ce scriu eu.
Tu prezinti un evreu spurcat si imputit PETRE TUTEA si te dai de filozoful lui. PETRE TUTEA il invata pe CEAUSESCU SA DISTRUGA SATELE ROMANESTI SI SA FACA GHETOURI. SI PE URMA CEAUSESCU A FOST ATACAT SI UCIS PENTRU DISTRAUGEREA SATELOR ROMANESTI, DAR OAMENII NU AU STIUT DE UNDE A PORNIT PRIGOANA IMPOTRIVA SATELOR ROMANESTI.
EVREII TREBUIE PRINSI SI INJECTATI CU VIRUSUL HIV, PENTRU CA EI AU FABRICAT ACEST VIRUS SI L-AU ELIBERAT PE FATA PAMANTULUI SA UCIDA PE CINE VOR EI SI CAND VOR EI.
EVREII TREBUIE PRINSI SI IMPLANTI CU CIP-URI KUR SI CONTROLATE CONTURILE LOR BANCARE FACUTE LA BURSA PRIN SPECLA INTERNATIONALA SI SAI UCIDEM ELIBERAND OTRAVA DIN CIP, ASA CUM VOR SA FACA EI CU ROMANII SI FIINTELE DE PE FATA GLOBULUI.
Daca ei au voie sa faca aceste CRIME CALCULATE IMPOTRIVA FIINTEI UMANE, eu pentru ce nu am voie macar sa scriu, chiar daca nu pot face acest lucru?
Ma bucur enorm cand vad evreii ofticosi si ma bucur si mai mult cand incep sa jigneasca atunci supararea lor este si mai mare.Tu ar trebui sa te NUMAESTI NU ANONIM CI filozof, dar nu oricare, FILOZOFUL LUI TUTEA, evreul imputit si jegos.
Toate crimele razboaiele si loviturile de stat de pe fata pamantului sunt finantate de ervreii CARE S-AU FACUT miliardari din specula internationala de BURSA, pe simple vorbe evreiesti, asa cum creste valoarea valutei, pe vorbe evreiesti si masonice, sataniste.Am lucrat unde am lucrat si asta m-a ajutat sa vad adevarata fata a evreilor criminali si teoristi.
Am vazut un cetatean arab legat de EVREI de patru camile si rupt in bucati. Si evreii vorbesc de ANTISEMITISM SI HOLOCAUST CAND EI SUNT CRIMINALII FIINTEI UMANE.

manoliu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Iti place curu' lu' basescu pe care il lingi necontenit, mai preda mai?
Eu tind sa cred ca presedintele este inconjurat de "oameni" ca tine, adica idioti.
Daca esti atat de destept mai bine ocupa-te de apucaturile sefului tau pentru ca nu sta deloc bine.
Daca a ajuns sa se sperie si de o femeie inofensiva ca Angela Merkel, are o problema, nu-i asa domnu' consilier?

Cătălin Timofciuc spunea...

sincer dle Preda...ma asteptam la mai mult din partea voastra.

Anonim spunea...

Domnule probabil fost securist, actual candidat la un pat in spitalul de simpatici -"energielibera-freeenergy" sau mai precis "Valentin MANOLIU fost salariat al MAE" - nu cred ca v-a interzis cineva sa va prezentati punctul de vedere. E adevarat, el este un singur punct si din cate stim, geometric, nu are nici o dimensiune.
Incep sa inteleg ce "specialisti" a avut si are tara asta, fie in MAE, fie in constructii. Ciudat este ca si eu tot cu domeniul constructiilor cochetez. Din nefericire pentru dumneavoastra tin sa precizez ca nu sunt evreu. Nu ca m-ar deranja cu ceva daca asi fi, puteam sa fi fost si chinez, si arab, si malgas, dar a iesit asa, sa fiu roman si ma doare sufletul cand vad cum o adunatura de comunisti isi bat joc de tara mea, de valorile ei si de viitorul copiilor nostrii.
Faptul ca azi aveti posibilitatea sa va exprimati liber e desigur un castig al democratiei. Totusi nu e democratic ca un om suferind ca dumneavoastra sa nu fie ajutat macar cu o reducere substantiala la pretul medicamentelor - calmante si antidepresive.
Este foarte clar faptul ca asistam cu totii la ultimele zvacniri ale discipolilor lui Stalin. Asta nu e un banc, e o realitate.
Sunt optimist si cred ca aceste atacuri furibunde, din toate directiile vor inceta atunci cand vom reincepe iar sa zimbim, sa nu mai fim incrancenati, sa ne bucuram de normalitate. Poate atunci vom reusi sa spunem ca am reusit sa invingem sistemul comunist. Ar mai fi ceva... Vom invata treptat sa ne pretuim valorile si elitele si nu ne vom mai arunca in genunchi sa pupam talpile tatucului Stalin.
A.Constantinescu

Andra spunea...

@Catalin Timofciuc
Mi-e teama ca astepti degeaba "mai mult" de la dl. Preda, pt. ca nu-i stilul dansului sa puna bancuri in-decente sau insultatoare pe un blog.

Anonim spunea...

Domnule Preda stiu ca va place fotbalul. Si mie imi place.Or in situatia asta constat ca ceea ce zicea Mourinho, un antrenor incontestabil e adevarat. Avem in fata fenomenul prostitutiei intelectuale la cara participati si dumneavoastra. Constat cu amaraciunea ce diferenta este intre Profesorul Preda si Politicianul Preda. Nu sunt un student mediocru si tocmai de aceea sunt socat de prestatia dumneavoastra politica si a partidului dumneavostra. Acest sambure fesenist imprastie acum frica restaurarii monarhiei ca si Iliescu in '96. Exact la fel. Penibil. Sunteti niste populisti.Dovada clara: ei cu ei, noi cu voi. Asta-i marca pura a populismului la care face referire si Guy Hermet.Rusine sa va fie!

Anonim spunea...

Alta data cand vreti sa faceti misto de cineva ,amintiti-va de locul in care va aflati si nu in ultimul rand, la felul in care aratati !
Ca altfel o sa fiti intrebat daca tratati/vindecati (prin pupici!) si de hemoroizi....
Hai ca nu va pricepeti la toate ,ci la mai nimic....

Radu Humor

Anonim spunea...

Cat despre eficienta umoristica a unui asemenea banc (probabil ca pestii mor de ras )cred ca va suna deja in urechi ceva ce aduce cu un vestit hahait....

Radu Humor

Anonim spunea...

Domnule Cristian Preda, mi se pare mie sau semanati foarte bine cu Ciorbea?

Atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

Cat despre asa-zisa polemica pe blog, cred ca reprezinta un fel de mahalageala la gazeta de perete sau langa avizierul de intretinere.

Va da senzatia ca sunteti totusi un intelectual subtire, pentru ca nu e langa scara blocului ci in spatiul virtual.

Anonim spunea...

daca "anonimul" care-l insulta pe dl. preda nu se simte insultat de faptele lui duda, atunci va avea mari probleme cu duda lui in viitor, nu cu dl. preda.

pe Duda nu l-a insultat nimeni aici :)
nu s-a legat nimeni de modul cum arata duda, de inteligenta lui, etc.

bancul contine o curiozitate PUBLICA legata de situatia ridicola in care Duda s-a pus singur si nesilit de nimeni

din pacate insa, curiozitatea PUBLICA nu poate fi oprita cu injuraturi, asa cum cred iubitorii de dude :)))

Anonim spunea...

ohoho se pare ca Duda e pe cai maricei, iata are deja agitatori profesionisti inflamati de \...un banc!
L

desves spunea...

Da
Este mobilizare mare.
S-a creat deja o "CELULA"-intr-unul din subsoluri

gaozarul spunea...

citeste http://gaozarul.blogspot.com si vei intelege si vei intelege ce slujba faci tu si ce fel de oameni sunteti voi.

Anonim spunea...

Amice, zau ca nu-mi dau seama de ce te platesc (ca esti platit si din banii mei). La inteligenta ta, zau ca-mi vine sa-ti cer cota mea de contributie inapoi.
Apropo, stii care este asemanarea dintre Basescu si Triunghiul Bermudelor? Fiecare face sa dispara flote.

Anonim spunea...

stii care-i deosebirea dintre bancul tau si bancul de mai sus?

bancul dlui preda e inspirat de o situatie reala si ridicola creata de DUDA - in timp ce bancul tau e bazat pe o minciuna

kikimikitriliridiki spunea...

Eu zic ca ar trebui sa vorbiti despre cea ce se intampla la Chisinau si sa il sfatuiti pe domnul Basel sa se incordeze putin si sa dea ceva pe gura legat de acest subiect. Nu ca l-ar salva pe Basel de la cadere, nu nu, dar macar asa pe ultima suta de metrii sa demonstreze ca totusi nu-l intereseaza doar sticla de Stolichnaya.

Stefan Manea spunea...

Consider ca aceasta candidatura este oportuna pentru Principe si pentru romani. Probabil ca-i sperie pe cei care "sug" banii statului in acest moment. E vremea ca banii sa lucreze pentru Romania, nu pentru un punm de oameni. E timpul ca institutiile statului (si nu ma refer la cladiri) sa lucreze pentru romani. E timpul ca romanii sa ridice fruntea sus si sa se mandreasca ca sunt romani! Si mai consider ca viitorii mei copii merita sa aiba un viitor, merita sa aiba o viata mai buna. Treziti-va romani! E timpul sa va treziti, daca nu pentru voi, macar pentru copii vostri.

Anonim spunea...

pai dragule Duda a fost LA PUTERE ata cu nastase cat si cu tariceanu pana in 2008
deci... ?

serban spunea...

Dom'Profesor,

V-am rugat sa dati REPLICA hienelor
in exercitiu si Dvs.va tineti de miticisme...
Anecdota primeaza?...va dati Pogor?
Va amintesc ,cu respect maxim pt.CV-ul Dvs.de exceptie,ca I.L.Caragiale s-a dus sa moara in Germania.Nu v-ati gandit niciodata ca manevra asta in Romania nu e intamplare ci simptom?
Azi Duda/Crin,ieri Norica, maine de ce nu ,P..lica...romanul nu piere si ii si place circul(Basescu sa traiasca).
Acum am inceput sa inteleg de ce sta TRU la Londra si se uita imprastiat spre societatea civila aflata in plina disfunctie erectila...
De ce n-ati incerca si Dvs.sa prindeti un post de parlamentar in
Iviria crestina pe pomelnicele unui PDL ecumenic(va asigura sejurul mamzela Udrea)...
Ce-asi mai rade de glumele Dvs.
dom'Profesor daca n-asi vedea enorm si n-asi simti monstruos...
Pana ma fac bine va urez sa treceti de la pampersi la chilotei
tetra si de la crama la drama(titlul zilei despre relatiile moldovlahe). N'asa?(Brucan)

Anonim spunea...

Insusi Regele Mihai invocat drept referinta a acestui personaj (Duda, le prince par marriage) s-a dezis de mascarada neparticipand la lansarea candidaturii sale si, deci nevalidand aceasta alegere drag public inflamat si gata de abjecte acuzatii la adresa celui in casa (virtuala) caruia intra si scriu tot ce le vine la degetele...

Anonim spunea...

Dragii mei anonimi,

Postarile voastre furioase sunt o adevarata provocare pentru mine. Desi si eu sunt un anonim ...

Nu o sa repet acuzatiile sau ironiile la adresa AS principele Radu. Nu cred ca e cazul; o persoana cu rangul AS principele e deasupra unor astfel de dispute.
Am sa constat totusi ca gestul AS principele a creat o dezbatere foarte aprinsa, intre cei care cred ca a gresit lansand Casa Regala intr-o aventura nepotrivita, care contravine statutelor sale, si cei care saluta actiunea AS principele, considerand-o in masura sa relanseze politica romaneasca.
Cred ca existenta acestei scindari a societatii romanesti in jurul acestei teme arata ca, pana la urma, AS principele greseste. Rolul actual al Casei Regale ar trebui sa fie unul de unificare a societatii in jurul unor idei recunoscute ca fiind viabile de toti romanii. Pana acum, Casa Regala a militat, de exemplu, pentru alaturarea Romaniei structurilor euro-atlantice, aceasta fiind o tema fata de care in Romania exista un consens general. Daca prin gesturile lor, membrii Casei Regale duc la scindarea societatii, ei contravin angajamentelor pe care si le-au luat. Anuntul de acum al AS principele Radu privind candidatura la functia de presedinte e un astfel de gest in masura sa scindeze societatea romaneasca si deci contravine angajamentelor Casei Regale a Romaniei.

Cititorul Anonim

Anonim spunea...

@kikimikitriliridiki

"metrii" se scrie de fapt "metri".
"Basel" se scrie "Domnul presedinte Traian Basescu".
Altfel, nu am decat un sfat pentru dumneavoastra: mai lasati tablele, si puneti mana pe carte. Ca sa nu ajungeti ca Banel Nicolita, apreciat numai pentru calitatile sale anatomice.

Anonim spunea...

De ce-l asemanati pe Duda cu monarhia ? Ce au in comun ? Un gigolo de printese trase pe linia moarta nu poate fi "print"
Cine si cand l-a facut "colonel"? A fost cumva si capitan sau maior ? A fost un "plescar" (dar nu in sensul gandit de Dl Paleologu) A luat de la Margareta titlul, de la guvernele de lingai banii; si ce a facut ? nimic !
Acum, ca nu mai este pe nici un stat de functionar public, face orice pentru 30 de arginti !
Asta este Du-Da reprezentantul monarhiei. (Pacat de MS Regele Mihai pentru care romanii au toata stima !)

manoliu spunea...

In afara de spitale si recomandarea medicamentelor nu sti nimic.
Esti filozof al lui TUTTEA.
DA COMUNISTI SUNT LA PUTERE CUM ZICI, DAR CINE A VENIT CU RESTRUCTURAREA, DISPONIBILIZAREA SI PRIVATIZAREA, ARMA CU CARE S-A DISTRUS INDUSTRIA SI ECONOMIA ROMANIEI IN CARE AVEAM CU TOTI SERVICIU, SALARIU, CASA, FAMILIE SI INDENTITATE:EVREII BRUCAN, PETRE ROMAN SI ALTI CARE IN 1944 AU IMPLEMENTAT COMUNISMUL SOVIETIC -BOLSEVIC.
NOI II VOTAM SI EI INCEP SA EXECUTE ORDINE EVREIESTI. PRIVESTE OBLIGATIVITATEA IMPLANTULUI CU CIP-URI IN PASAPOARTE, BI SI CORPUL UMAN PENTRU A AVEA CONTROLUL ASUPRA CONTURILOR BANCARE, DEPLASARI SI PENTRU A UCIDE PERSOANA RESPECTIVA PRINTR-O SIMPLA TASATA ACTIONATA DIN AMERICA ORI ISRAEL CARE ELIBEREAZA OTRAVA DIN CIP.
In campania electorala au spus ceva de CIP-uri?
Nu nici nu a fost discutat in parlament acest subiect, ci s-a trecut direct la OUG, cu OUG s-a CONDUS ROMANIA, nu din parlamentul romaniei si cu asta a venit tot evreii, adica OUG cu care nu se platea taxe si impozite pentru masinile lui TARICEANU, ORI ALTE PRODUSE ALE CLASEI POLITICE ADUSE PE PIATA ROMANEASCA.
Priveste POVESTEA DIN MAREA NEAGRA CU RESURSELE ENERGETICE caror persoane s-au dat aceste resurse? Unor evreii si sunt secrete toate documentele.
Priveste EADS, MIG, BECHTEL si altele sunt afaceri evreiesti in romania. Pentru evreii romania face credite externe la evreii de la FMI pentru a plati firmele si bancile evreiesti.
Eu intreb unde este industria si economia romaneasca?
Industria si economia romania o reprezinta firmele particulare in marea majoritate sunt evreiesti in rest sunt baroni politici comunisti.
Toti vorbesc de comunism,dar uita cine la adus in romania si cine a distrus industria si economia in romania si a vandut romania dupa 1989.
CU industria si economia din 1989 s-a achitat datoriilor externe, si devenisem o tara creditoare de valuta, asa cum face FMI, bani care trebuia sa vina din IRAK 3 miliarde de dolari, LIBAN 1,7miliarde de dolari(aveam proprietate si extrageam petrol din LIBAN care l-a luat PATRICIU si la vandut la rusi-Bayconur, adica de comunisti de care vorbesti), IRAN 1,5 miliarde de dolari(aveam fabrica de tractoare si sclavi iranieni care munceau pentru a fabrica tractoare romanesti ce se vindeau in intreaga lume, nu mai avem fabrica de tractoare din romania si nici din IRAN)si alte tari arabea si africane, in total peste 12 miliarde de dolari.
Bani care puteau fi creditati si traiam cum traiesc ELVETIENI DIN CREDITE, dar avesm si industrie si economie si pe evreii CEAUSESCU II VINDEA IN ISRAEL.
Pe tine te oftica faptul ca eu sunt informat si vin cu lucruri reale si tu vi cu PETRE TUTEA(CITESTE OPERA LUI SI VEZI CA NU MINT), spitale si medicamente.
Nu ma deranjeaza recomandarile de medicamente si spiatelele si jignurile tale, atata sti, atata poti.ASTA E EDUCATIA DE LA MAMA TA.
Ma deranjeaza ca nu sti ce scri. Vorbesti de comunisti, dar nu sti radacina comunismului si beneficiari comunismului si cine sunt cei care imping romanii sa lupte impotriva comunismului.Evreii imping roamani sa lupte impotriva unui sistem pentru ca ei sa vina si sa implementeze alt sistem si ei sa fie in institutiile satului si beneficiari noului sistem.
Priveste sistemul democrat evreiesc salbatic in care traim dupa 1989, cetateni romani exterminati si ucisi in spitale si medicii primesc o despagubire de 500 000 de euro pentru fiecare roman ucis in spital.Acum vor vaccinarea copiilor nostri pentru ai distruge sa nu mai faca copii, adica sa nu ne mai inmultim cu minciuni criminale evreiesti si sa-i mai si platim ca ne ucid copii.Eu te intreb ca te dai de filozoful lui PETRE TUTEA UN evreu spurcat si imputit care a venit cu distrugerea satelor romanesti si nu CEAUSESCU, cum au trait mamele si bunciile noastre pana la 90 de ani fara aceste vaccinuri vaginale-uterine. Te-a deranjat faptul ca nu impartasesc cu tine FILIZOFIA LUI TUTEA CU CARE ai venit pe forum si am arata cine este PETRE TUTEA o minte bolnava cu care s-a distrus sate in romania.

manoliu spunea...

A Constantinescu
Nu ai inteles ca in 1989 romani au fost carne de tun pentru EVREII: BRUCAN, PETRE ROMAN si alti. Romanii sunt morti, ucisi, sracitit, jefuiti si infometati si EVREII SUNT IN INSTITUTIILE STATULUI SI FURA TOT SI JEFUIESC TOT.
Nu intelegi ca romani din R. MOLDOVA sunt CARNE DE TUN tot pentru evreii SOROS si alti pentru a ajunge ei in instututiile statului, cum sunt si in Romania, iar romanii sunt pe strada fara serviciu, casa, familie si indentitate, fara nici un drept ca cetateni ai romaniei.
Eu te intreb daca ECATERINA ANDRONESCU cerea scoaterea orelor de sport din invatamant, mai o vota cineva?
Asta e opera evreiasca, odata ajuns in institutiile statului faci de vrei, furi, ucizi, jefuiesti te imbogatesti din bani votantului, asta e realitate nu filozofie de TUTEA.
A spus ceva UDREA de TICHETELE DE VACANTA care sunt MITA electorala si imbogatirea ei si a altor politicieni care au afaceri in turism.
Daca spunea ceva de aceste tichete de vacanta, o mai vota cineva?
GUVERNUL, finanteaza aceste TICHETE DE MASA, adica din bani votantului, TICHETELE IN VALOARE DE PESTE 1500 DE EURO gratis la membri pdsr-psd, pnl si pdl sa se distreze pe bani votantului si pe urma bani ajung la firmele de turism ale clasei politice, adica la UDREA.
pe mine ma deranjeaza ca vezi FILOZOFIA lui TUTEA si nu vezi ca strazile din BUCURESTI au ajuns proprietatea lui UDREA-COCOS care ne jupoaie in parcari care numai a tras cateva linii de vopsea si castiga sute de miloane de euro anual si romani nu au , bani pentru a plati parcarea si ncic, salariu, casa, familie si indentitate.
Priveste firme particulare de furat masini pe strada cu SPRIJINUL POLITIEI SI PRIMARIEI. Poltia iti da amenda si acesti patroni iti cer cateva milioane de lei pentru ridicarea masini.Priveste ce declara tineri in R Moldova ca au venit sa dea jos comunismul, DAR NU si UNIREA CU ROMANIA, NATIONALIZAREA RESURSELOR NATURALE ALE R. MOLDOVEI, INDUSTRIE SI ECONOMIE DE STAT si nu a lui VIDEANU, UDREA, PATRICIU, BASESCU SI ALTI.
Bun, da jos comunismul si ce se intampla pe urma?
VINE M-UE, NATO si cine vrei tu, dar vin la furat si jefuit cand ajung in institutiile statului.
Priveste LA PLOIESTI, daca treci podul de intrare in ploiesti spre centru, o sa treci pe langa doua intreprinderi una americana si una sovietica vizitata de Basescu de curand, respectiv: TIMKEN SI UPETROM. Timken este a ambasdaorului statelor unite ale americii la BERLIN GERMANIA, Richard Timken si UPETROM a rusilor.
Eu te intreb atunci pentru ce au venit trupele americane in romania, sa ne apere de rusi?
Nu trupele americane au venit in romania sa apere ce au furat si fura dupa 1989 (bechtel, eads SI ALTELE)si sa apere democratia evreiasca criminala si terorista implantata in romania.
Asta este diferenta dintre noi, tu vorbesti de visuri frumoase, eu vorbesc de realitate si de vinovati care ne jefuiesc, prostesc, mint si nu ne lasa sa radem, sa ne bucuram de munca noastra si de bogatiile statului roman, nu ne da salarii, ne da afara din serviciu ai altele.

Marius Delaepicentru spunea...

După ce regele Carol al II-lea a amestecat domnia cu guvernarea, comuniştii, bătaia cu puşcăria, următorul inovator este ASR principele consorţiu Radu, ce va amesteca monarhia cu republica.

Duda prinţudinte!

victor L spunea...

Extra- ordinar ce a putut face un banc nevinovat; lipsa totala de umor (intr-o tara trista, plina de umor).

@canadianul,
te salut, am ris cu lacrimi.
Nervosii de aici de pe blog seamana perfect cu consoarta nefericitului.

manoliu spunea...

Da, Unii cu un ochi rad de se cufuresc pe ei si cu unul plangi la usa PDSR-PSD, PDL si PNL.

Anonim spunea...

mie mi-a placut bancul...:p...chiar comic...

manoliu spunea...

Prtiviti la vantu,dupa ce a jefuit 300 000 de romani si-a facut firma de vidanjare ADICA DINESCU SI TANASE SI CAPULA PAJURA,respectiv ctp si hurezeanu.
ROMANI FARA SALARIU,SERVICIU,CASA,FAMILIE SI INDENTITATE, VANTU VA DA VOIE SA-I FUTETI IN GURA PE ACESTI GURISTI.
DAR SUNT SI ALTI GURISTI CARCOTASI,SA-I FUT IN GURA CA VANTU SI PRIETENUL SAU ZICE CA ESTE LIBERA FUTUTL IN GURITA,ADICA LA TOTI MANCATORI DE K.A.K.A.T, vorba lui DINESCU, ADICA PRIMUL; MANCATOR DE K.A.K.A.T ESTE DINESCU SI RESTUL.
Vorbesc de R.Moldova, dar uita ce a facutION ILIESCU LA mineride si la lovitura de stat din 1989.

Anonim spunea...

PENTRU energielibera-freeenergyentru -- domnul de peste 56 de ani "Valentin MANOLIU fost salariat al MAE" --

Amice esti idiot!!!
Ai incalcat orice regula, chiar si pe cea a bunului simt. Iti promit ca de data asta nu-mi mai scapi asa usor... Usor imi este sa te gasesc si sa-ti alin suferinta !!!

A.Constantinescu

Anonim spunea...

PENTRU energielibera-freeenergyentru -- domnul de peste 56 de ani "Valentin MANOLIU fost salariat al MAE" --

Uite, pentru inceput iti arat o adresa, o recunosti?

Bucureşti,Bd.Prelungirea Ghencea, nr.34, bl.M7, sc.A,et.3ap.20, sector 6

Ce zici de asta tovarase Valentin MANOLIU ?

A.Constantinescu

manoliu spunea...

ESTI PROST RAU AM VANDUT APARTAMENTUL SI M-AM MUTAT LA CURTE
Si in al doilea rand iti arati adevarata fata. Adica arati ca tu de fapt esti cel care trebuie pus in camasa de spital 9 ori BALACEANCA.Vai de tine si de capul tau si de mata care te-a kakat si leganat.
Daca asa arata forumisti care injura si jugnesc,nu mertita sa-mi pierd timpul cu asemenea indivizi.
Grija voastra sunteti voi, sa va dati de rotunzi pe forum, in rest nu stiti nimic si nici nu va intereseaza ca suntem saraciti, furati, exterminati si mIntiti.
BASTA

Rada Irimie spunea...

Oricate comentarii ar fi, un lucru e cert: bancul d-nului Preda a castigat locul II la concursul "Politica...in gluma" organizat de OSPDL Bucuresti. Mie mi-a placut, si l-am trimis (am mentionat si sursa). Inspirat ca de obicei, dumnule profesor! :)

Detalii despre concurs si premii aici: http://www.facebook.com/note.php?note_id=88658094480#/profile.php?id=1133446608&ref=name

si aici

http://www.ospdl.ro/Stiri/Concurs-de-bancuri-OSPDL-%E2%80%9CPolitica%E2%80%A6%C3%AEn-glum%C4%83%E2%80%9D---62.html

manoliu spunea...

In legatura cu Priviti la VANTU SI GASCA SA si cu toate cele, m-am referit la GASCA LUI VANTU, DAR IN NICI UN CAZ LA VREO PERSOANA DE PE FORUM.
Asta deoarece DINESCU SI TANASE intr-o emisiune de fecale,toata emisiunea a vorbit de MANCATORI DE KACAT, ADICA de :TANASE SI DINESCU
Imi cer scuze, daca am suparat pe cineva de pe acest BANC.