vineri, 10 aprilie 2009

La Radio România Actualităţi, sâmbătă dimineaţă

Sunt invitat, împreună cu ministrul Toader Paleologu, la Radio România Actualităţi, sâmbătă dimineaţă de la 8h30 la 9h30, la emisiunea Matinal de week end, realizată de dl Gabriel Basarabescu.

9 comentarii:

Aurelian spunea...

Domnule Preda trebuie sa ne dati si frecventa pe care emite RRA. Au trecut vreo 15 ani de cand nu am mai ascultat acest post

Aurelian spunea...

am gasit :)
http://actualitati.srr.ro/info/frecvente.shtml

Anonim spunea...

Domnule Preda sunteti narcisist? Ma refer din punct de vedere spiritual. Va place asa de mult sa va promovati imaginea si sa va minunati in oglinda cat de stralucitor sunteti?

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=3qjNZXG-Up8&eurl=http%3A%2F%2Fcodexpolitic.us%2F2009%2F04%2F10%2Fvideo-viral-de-moldova%2F&feature=player_embedded

victor L spunea...

@Aurelian.
RRA este un foarte bun post de stiri, destul de corect (cit poate fi omul de corect).

@Anonim,
dl Preda va candida la europarlamentare. Nu se numeste narcisism, ci promovarea imaginii.
Vezi tu! dlui Preda nu ii e jena de imaginea sa si nu se da curajos anonim.

Anonim spunea...

Domnule Preda,
off topic, dar important.

conform legislatiei actuale, promovata de un cretin, si votata de niste imbecili in legislatura trecuta, cainii vagabonzi nu pot fi eutanasiati.

ca rezultat, zeci de oameni sunt muscati in fiecare zi doar in Bucuresti. la nivel de tara, peste suta, cu siguranta. iar victime umane au fost cam la fiecare an.

propuneti partidului dumneavoastra sa modifice legislatia astfel incat, cainii vagabonzi care nu sunt adoptati (cu acte in regula) sa fie eutanasiati. important ar fi ca in legislatie sa se prevada si pedeapsa cu inchisoarea pentru cei care abandoneaza animalele, pentru a se evita situatii cum au fost in trecut, cu persoane care adoptatu animalele pentru a le da drumul in urmatoarele 5 minute inapoi pe strada.

o sa va injure presa (dar oricum va injura, asa ca mare pierdere nu e), dar va garantez ca ar fi o fapta buna, si sunt convins ca veti castiga cel putin cateva mii de voturi (ale persoanelor care au fost muscate).

Dracu

Anonim spunea...

De sambata: Programul de guvernare cu care a luat PDL alegerile e cel mai lung bilet al unui sinucigas din toata istoria Romaniei.
de Dan Popa Dan Popa's Weblog
Sâmbătă, 11 aprilie 2009, 12:58 Life | Fun

A intreba un ministru ce crede despre presa e ca si cum ai intreba o tufa ce crede despre caini.

Un ministru bun este cel care citeste cu foarte mare atentie solicitarile partenerilor sociali, inainte de a le arunca la gunoi.

Discursurile lui Emil Boc iti dau sentimentul unei armate numeroase, strabatand desertul in cautarea unei idei. Iar cand o gasesc, o inconjoara si o ucid rapid.

Pogea este pentru fiscalitate cam ceea ce este Posta pentru telegramele de condoleante.

Daca Isarescu ar fi fost secretarul lui Moise, azi am fi avut doar 5 porunci.

Scopul suprem al guvernantilor nu este puterea, ci amintirile pe care sa le poata depana pe la televiziuni, daca se poate in prime time.

Diferenta dintre nefericire si tristete e urmatoarea: daca Boc ar cadea intr`un canal, ar fi o nefericire. Daca cineva l`ar scoate, ar fi o tristete.

Programul de guvernare cu care a luat PDL alegerile e cel mai lung bilet al unui sinucigas din toata istoria Romaniei.

A interveni in programul actualului Guvern (indiferent cum) e ca si cum te`ai apuca sa redecorezi puntea Titanicului.

Dupa idei din Buchwald, Woody Allen s.a.

Citeste si comenteaza pe Dan Popa's Weblog.

Cristian Preda spunea...

Intrucat merg de multe ori cu bicicleta, vad in cainii fara stapan un pericol. Iar in ultimele luni s-au inmultit foarte mult.

Andra spunea...

Buna ziua,
Dle. Cristian Preda, acum catva timp cineva a avut o idee foarte buna aici pe blog: sa puneti un link (daca se poate), cu inregistrarea emisiunii la care ati participat. Ar fi interesant pt. ca astfel, le-ar putea urmari si cei care pierd acele emisiuni, (eu am pierdut-o pe aceasta, si imi pare rau).
Nu sunt o persoana care intelege foarte bine “politica”, dar chiar si eu astept mai mult de la o discutie intre oamenii politici in comparatie cu ceea ce vad de 2 ani la televizor (acelasi grup restrans de persoane care repeta la nesfarsit acelasi numar restrans de idei).
Drept urmare, de 2 ani urmaresc la talk show-urile politice doar primele 5 minute (ca sa vad “agenda” :)), sau intregral numai daca, printre invitati, este cineva care chiar are ceva de spus, cum sunteti dvs. si inca 5-6 politicieni din cele 3 partide.
Va multumesc.