duminică, 26 aprilie 2009

Intrati pe cristianpreda.ro

18 comentarii:

nick_d spunea...

Pai, "cristianpreda.ro" te duce in "cristianpreda.blogspot.com", cand, logic ar trebui sa fie viceversa

Anonim spunea...

nick_d, daca folositi firefox, stergeti cache-ul, e un bug cunoscut de-al lor, pentru ca optimizeaza redirectarile.

Anonim spunea...

dute dracu cu pagina ta

andrei spunea...

Mama voastra de magari! faceti smecherii d-astea cu forwarduri? Pai nu mai votez nici cu voi nici cu baseasca.

Anonim spunea...

Ce e cu forwardul de la elenabasescu.net la cristianpreda.blogspot.com?
Credeam ca numai presa si Antonescu sunt asa tarani... acum vad ca v-a prins si pe voi...

Anonim spunea...

E trist ca pentru a te face cunoscut trisezi. Trebuie sa te informez ca acest demers este ilegal si imoral. Si sincer asta denota lipsa de credibilitate. Ai pierdut pe pielea ta. Ramai in istorie ca un hot . Tristule!

Costin Neagoe spunea...

Felicitari faceti parte din top 20 politicieni romani online, pentru a vedea topul accesati ! http://costyn.wordpress.com/

Alter Ego Blog spunea...

Intram imediat...

Anonim spunea...

Salut,

Nu e un "bug" de browser. E un "bug" de admin, si anume, nu ai updatat link-ul catre cristianpreda.ro pe textul "cristianpreda.blogspot.ro este acum xyz.com", dupa cum se poate vedea din copierea link-ului: http://cristianpreda.blogspot.com/2009/04/intrati-pe-cristianpredaro.html

ELMMAR spunea...

Am aflat direct de la sursa ca acuzatziile privind cheltuielile frauduloase (80.000.000 euro) la Ministerul Turismului, nu sunt adevarate.

Legat de ministerul condus de doamna Udrea nu trebuie sa avem nici o suspiciune.
Totzi banii au fost judicios investitzi.

Astfel, au fost achizitzionate lucruri esentziale pentru turism:
1 Tampoane cu swarovsky nu numa’ cu aripioare (pana si masura XXL si in varianta de 5 litri);
2 Chilotzi de dama cu atza in fatza;
3 Izmene gonflabile cu ventilator la spate;
4 Chilotzi barbatesti cu slitzul in spate;
5 Prezervative cu aroma de carnatzi de Pleshcoi (pardon, testicul);
6 Pilule contraceptive pentru sex oral;
7 Gama completa de parfumuri “Bãse de lux” (pentru pachetele turistice clasa I) si gama de parfumuri “Bãse de fâSS” (pentru pachete turistice cu pretz redus, destinate pensionarilor);
8 Sapun “Sulfina” (chiar mai prost ca “Cheia”);
9 Tzashpe tone praf de outze pentru maioneza “Alma”;
10 Bautura alcoolica fermentata “Zeama de bok cu spume” – rezerva speciala pentru pedelisti.

Sa nu spuna nimeni ca dupa asemenea achizitzii nu justifica doamna Udrea Elena (Nutzy) tot bugetul ministerului Turismului pe 10 ani!

ELMMAR spunea...

Ciocanitoarea Woodrea

A fost odată ca întotdeauna o ciocănitoare, Woodrea, pe numele ei de păsărică. La măritiş, păsăruica a declarat în faţa papagalului credul de la primărie că se va da pe corpul ei numai cu Cocoş Anel, până ce moartea licentzelor îi va despărtzi.

Dar codobatura neastâmpărată a sărit din cuib şi s-a depărtat atât de mult de parcarea conjugală, până şi-a pierdut busola şi a luat-o, când pe sus, când pe jos, Taifunul Băs, s-o scape din vrie. Acesta e riscul în sporturile extreme, practicate fără licentză şi fără echipamentul obligatoriu din prospect (chilotzei cu tzepi, sutien cu şmirglu, strugurel antiderapant, jartele cu piton etc): dacă eşti fată cuminte, eşti luată drept o cârnăcioară blondină fraieră de Pleşcoa, pe când, dacă eşti fată rea, eşti luată de copan şi dată de-a dura pe scările guvernului, boc-boc!, până îtzi apare în prag ministerul turizdelor platinate, ecumenice din cap până-n picioare cu drept-credincioşii şi mai ales cu ateii, fie ei marineri sau ba.

Dar Ciocănitoarea Woodrea nu a îmbrătzişat această carieră (impregnată pe veci de inconfundabilul Taifun Băs) numai din talent, numai cu ce a primit de la natură. Zburătoarea a ciocănit mult până şi-a desăvârşit studiile, dormind sub pernă cu maxima care spune că reuşita înseamnă 10 % inspiratzie şi 90 % transpiratzie. Şi dă-i şi transpiră, şi pune-te pe tocit! Dreptul a învătzat-o că nu e bine să te pui rău cu piratul din poveste, că durul odată te trimite pe şoseaua de centură, ca pe Lavinia Tandru, de nu mai pupi demnitate publică. Stângul a învăţat-o că, dacă eşti o Miss cuminte şi stai cu Roburta pe carte, ajungi la ce cameră vor sfincterele matale fermecate. Ba chiar potzi ajunge pe podiumul marilor functzii endocrine din stat. Păsăroaia noastră a mai studiat cazuistica ministerială şi, precaută, dând foarte rar cu stângul în dreptul, a băgat la cap că, şi dacă eşti cam boangiu, dar ştii să nu faci mutre de mică la arătat chiloţeii lui nenea căpitanul, prinzi de nu te vezi executivul gros, din ce parte îtzi place mai mult. Sau mai tare.

Aşa i-a venit Ciocănitoarei Woodrea ideea că, din moment ce există precedentul cu Ancutza Boagiutza, care s-a aşezat pe jiltzul încă fierbinte, abia eliberat de Băs la Transporturi, dânsa de ce nu ar putea fi prima fomeie româncă şefă de stat, în orice pozitzie, numai cotroceană să fie? Istoria României are dreptul la mai mult decât la succesurile limitate ale celor câteva Elene, care nu au cutezat mai sus decât umilitorul cabinet 2. Tradiţia misogină, care nici sub Cuza, nici sub Ceauşescu, nu a fost pusă cu botul pe labe, trebuie oprită! Argumentul suprem abia acum ni se relevă, din informatzia şic, venită pe surse, cum că niciuna dintre fostele Lenutze nu a ştiut cu ce să-şi îngrijească fizicul. Ciocănitoarea Woodrea, însă, a descoperit gama fabuloasă, unde raportul pretz-calitate este fără concurentză: „Oral B". Cine n-a citit prospectul, să afle de la noi – prin bunăvointza păsăruicii politicii noastre de azi - că etimologia acestui brand minune este simplă şi eficace: „B" vine direct de la Taifunul Băs!
Aplauze!

Anonim spunea...

Dle Preda, va stiu om serios asa ca indraznesc sa va intreb pe dvs: este bolnav presedintele Basescu? ! E destul de ciudat ca se vorbeste asta pe la colturi iar Cotroceniul tace...la fel si faptul ca presedintele aproape c-a disparut din peisaj.
Personal, ii doresc multa sanatate!

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Larisa spunea...

De la mosu' propunere pentru strategia economica pe 2011:

http://clubulconventiadoamnelor.wordpress.com/2010/12/26/propunere-strategia-economica-a-romaniei-pentru-2011/

Mult succes!

PS Ma intereseaza in mod direct noul minister

manoliu spunea...

Cristian Preda esti prost sau faci pe prostu?

Monika Kakavei si tu si tot GDS nu sunteti COMUNISTI?

Ai scris osanale lui Ceasca si nu ai fost membru de partid, pardon Memebru PCR? Sa ma pis pe mortii mati?

GDS si Radio Europa Libera de 20 de ani atacati Romania cu sticle incendiare si acum sunteti in institutiile statului de unde ne saraciti, infometati si ucideti in morti mati.
FARA COMUNISTI
FARA COMUNISTI, dar numai cu CRISTIAN PREDA, TISMANEANU, COTOI, PATAPIEVICI, PRINTUL DUDA si alti.

Ati votat legea pentru marirea salariilor profesorilor cu 50%, ati venit la putere pe minciuna ordinara si reduceti salariile si pensiile romanilor si acum cand vedeti ca sugeti pula, doriti sa se puna in aplicare legea cu marirea salariilor priofesorilor. Pot sa ma pis pe mortii mati si pe toti membri PDL cu Basescu in frunte?

Hai sa-i prostim pe prosti.

Genoveva spunea...

Ne-ati umilit,ne-ati luat pensiile si salariile,ne-ati inchis spitale si scoli(sa nu uitam ca Spiru Haret a dus invatatorul la copil si nu invers)ne umiliti copii in strainatate pentru ca trebuie sa lucreze, cand ar fi putut s-o faca in Romania.Terminati cu "romani treziti-va".De ce nu folositi "desteapta-te romane"Ne-am trezit,e-adevarat cam greu ca ati avut grija sa ne tot dati ceai cu mac.GATA.

reparatii frigidere spunea...

Succes cu noul site!

anunturi gratuite spunea...

Oare chiar toata lumea crede ca romanii sunt prosti?