miercuri, 8 aprilie 2009

Crin și chin: Geoană

Liderul PSD se chinuie de vreo 10 zile să iasă din anonimat. Iată de ce dânsul anunță neîncetat că va candida la Președinție.
Nimeni nu e interesat de acest subiect. Dl. Geoană însă insistă.
Orice ocazie e bună. O ședință de partid, o emisiune la TV, o replică a lui Vanghelie, alegerile europene. Orice. Numai de-ar scrie ziariștii că e candidat….
Dl Geoană nu mai are răbdare, deși alegerile se țin la finele lui 2009. Până acum, s-a străduit să scape de Adrian Năstase. Acesta, conștient că n-are șanse, s-a retras. E de găsit pe blog.
De-acum, dl Geoană poate lua un aer profetic. Social-democrat fiind, domnia sa are acces la viitor. Vede deja turul al doilea. Cine se zărește acolo?
Surpriză, zice tot dl Geoană: nu e Băsescu! Cum așa? Poate nu candidează, zice tot șeful pesedist. Dacă n-ar candida, dl Geoană ar fi sigur că intră și dânsul în turul al doilea. Altfel, poziția îi e amenințată de candidatul penelist.
Pentru dl Geoană, nu e chin. E Crin.

8 comentarii:

Anonim spunea...

http://doc.hotnews.ro/sa-risipim-perdeaua-de-fum-a-dlui-geoana.html

Cata spunea...

ha ha ha ha

probleme la sondaje cumva?
si cum ungureanu a fost usuit de la cotidianul, cineva trebuie sa-i continue munca, n'asa?

Anonim spunea...

cata
cum or sta sondajele daca un mic provocator ca tine paraseste marile ziare pentru un blog asa neimportant... ?
:)

Cristian Preda spunea...

Da, Geoana si Antonescu au mari probleme cu sondajele! Si unul, si celelalt se afla sub scorul propriilor partide, ca si la mare distanta de presedinte.

Anonim spunea...

@cata

Bine ai venit, cata, suntem onorati de prezenta ta ... am citit de curand comentariile tale de la cancan, sunt excelente, sunt incredintat ca si aici poti avea o contributie importanta

Anonim spunea...

Cred c-o sa mor de ras! M-ati amuzat nespus. Dupa cum am ras si aseara la servele trimise spre Orban si "doamna" Olguta Vasilescu. Cat despre acel Pavelescu - ce sa spun: un singur lucru ar fi mai bun: un abonament permanent la Spitalul noo...

Sper sa-mi permiteti sa plasez comentariul acesta al dumneavoastra si la Cristi patrasconiu pe blog.

nicole

Anonim spunea...

d-le Preda,

trebuie sa ne promiteti ca veti scrie pe blog si dupa ce ajungeti eurodeputat :).

"pt Geoana nu e chin, e Crin!" e buna de slogan, haha:)).

Anonim spunea...

Se pune,]n mod legitim, întrebarea: De ce lingăii lui Ceauşescu erau lingăi răi,iar lingăii lui Băsescu sunt lingăi buni? Un lucru este cert. Lingăii lui Băsescu sunt mai slugarnici şi mai lipsiţi de demnitate. Spre exemplu cetăţeanul Cristian Preda,în plus,este şi prost şi penibil. Indiferent ce face Băsescu,C.Preda sare ca prostul în apărarea codoaşei beţive de la Cotroceni.Este clar că acest "găozar" nu mai are simţul măsurii, dar ce pretenţii poţi avea de la acest "ţigan împuţit" ? La mintea lui şi faptul că infractorul nr.1 al României, Traian Băsescu, a făcut un lucru bun şi atunci când a turnat la securitate. Din nefericire pentru România,astfel de nemernici,de dobitoci,precum Cristan Preda, contra cost,au devenit slugile preaplecate ale unui personj sinistru,care în loc să înfunde puşcăria îşi bate joc de poporul român.