sâmbătă, 28 martie 2009

Din cartier



Am mai scris despre peisajul urban dezolant din faţa cimitirului Bellu. Acum vă ofer şi nişte fotografii care vă vor permite să judecaţi singuri. Imaginea din stânga reprezintă nişte mineri. Memoria Bucureştiului nu i-a reţinut cu simpatie. În fotografia din stânga se află, în schimb, un animal preistoric (re)compus din verdeaţă (de-acum ofilită) plasată pe un schelet metalic. În alte intersecţii din sectorul 4 sunt montate alte scene, cele mai frecvente fiind trăsurile cu cai. Pietrele de râu sunt din când în când vopsite în culori vii.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim pentru traducerea imaginilor... Uneori insa deconstructia ucide...Eu in dreapta vedeam o girafa, iar, recunosc ca la o prima privire, in stanga, unul dintre personaje semana cu un urs...:)Scrie cumva pe ele ce reprezinta?

Marius Delaepicentru spunea...

Mda!, e o expresie a urbanismului destul de... bolovănoasă. Îl reprezintă cu brio pe custodele conservelor (de acolo vine atributul "conservator", nu-i aşa?)

Anonim spunea...

Mineri si dinozauri ... anumale din bestiarul conservatorilor ...

Anonim spunea...

..eu unu ma intreb cum au putut construi un mall langa un cimitir ?

Anonim spunea...

Suparator este faptul ca s-a dat obstea pe mana unui bolnav, ca numai sanatos nu poate fi numit unul care este mandru ca la tonajul lui a putut atarna si particula PIEDONE (care probabil ii da mai multa...greytate !) Vinovati sunt cei care au ales acest "specimen" sa-i conduca ( cu toate categoriile luate la Pitesti !)